EGIN GAZTA


Gure JI gazta
Erronkari JI gazta Latxa ardiaren esne gordinarekin egiten da, eta gutxienez 4 hilabetez heltzen da. Soilik, Erronkariko ibarra osatzen duten zazpi udalerrietan bakarrik ekoizten da: Uztarrotz, Izaba, Urzainki, Erronkari, Garde, Bidangoz eta Burgi. Gazta hau, banaketa uniformeko zulo txikiekin egindako testura delikatuagatik bereizten da. Kolorea marfil zuriaren eta kolore hori leunaren artean dagoela esan dezakegu, eta zapore bizia du, pikante samarra eta ondo definitua, ahosabaian urtzen den testura krematsuarekin.

Ekia gazta egin
Gazta osoa
Erdia
Sehaska
Zergatik aukeratu gu

KM 0
Goi mendiko km0 produktua.
Nafarroako Pirinioetako kalitatezko artisau produktua.

GURE TRADIZIOA ERRESPETATUZ
Belaunaldi aldaketa 30 urte baino gehiagoko ibilbidearen ostean.
Gure lurraldeko ohiturei errespetua.

RONCAL BABESTUA JATORRI DEITTURA
Estatuko Lehen Jatorri Izendapena.
40 urte baino gehiago DOP

NAFARROAKO ARTISAUAK
Nafarroako artisauen elkartekoak gara.

REYNO GOURMET
Kalitatearen ziurtapena eta ziurtapena. Egunero beren lurraren alde lan egiten duten pertsonek arreta handiz egindako kalitatezko produktuak
Erronkariko Jatorri Izendapena Gazta
Estatuko Lehen Jatorri Izendapena.
40 urte baino gehiago DOP